Bröllopsresor till Franska Polynesien (Tahiti)

Bröllopsresor till Franska Polynesien (Tahiti)

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Drömmer ni som nygifta om den oförglömliga bröllopsresan på en lugn, avskild ö mitt i Stillahavet så är Tahiti i Franska Polynesien det perfekta valet. Tahiti är huvudön i Fransk Polynesien som ligger i södra Stillahavet med ett milt, tropiskt klimat. Tahiti är en av de sällsynta pärlorna där turkost vatten, kritvita sandstränder och palmer finns runt hela kustlinjen.

Mitten av ön Tahiti består av vackra berg, vattenfall, tropiska blommor och orörd regnskog, så det finns många storslående och enastående naturupplevelser som väntar på er. Huvudorten Papeete är en charmerande, kulturell och festlig stad med en obesvärad och sansad stämning över sig. Bröllopsresor till Tahiti i Franska Polynesien är minst sagt en upplevelse man aldrig kommer att glömma.

Överst på sidan kan du söka bland andra typer av reseerbjudanden eller destinationer.

Tahiti är mycket känd för sina tropiska blommor och orörda naturområden. I öns olika byar hittar man dessutom museer, gallerier och botaniska trädgårdar. Papeete är en pulserande huvudort med många restauranger, barer och caféer.

Längs kusten och i byarna finns Tahitis lyxiga, vackra och romantiska resorts. Med utsikt långt ut över Stillahavets kristallklara vatten och öns ikoniska berg bakom sig, kan man här njuta av många fina kvällar i trygga omgivningar.

I några av byarna vid kusten hittar man privata bungalows som är byggda på pålar i vattnet. De vackra trähusen som hänger över vattnet är ett helt enastående sätt att tillbringa sin bröllopsresa på Tahiti i Franska Polynesien.

På Tahitis stränder finns det optimala möjligheter för att tillbringa långa, romantiska och avslappnande dagar under den strålande solen. Många av stränderna har fantastiska dykmöjligheter och en otrolig sikt. Vattnet är rikt på djurliv på grund av de många korallerna och reven.

En bröllopsresa till Tahiti i Franska Polynesien är det ideella valet för de nygifta som drömmer om en resa i helt enastående omgivningar.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.