Resor till Bulgarien

Resor till Bulgarien

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Bulgarien ligger på den östliga Balkanhalvön med nästan 400 kilometer strand vid Svarta havet. Det är också just Svarta havet som lockar till sig de allra flesta turisterna, men Bulgarien är faktiskt mycket, mycket mera. Långa bergskedjor, floder och stora fruktbara områden dominerar resten av landet, som också kan bjuda på otaliga upplevelser av kulturell art.
Bedöm resmål
5
(7 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Bulgarien - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Bulgarien.

Plovdiv

En resa till Plovdiv är som en resa tillbaka i tiden. Staden har massor av väldigt gamla hus, och runt omkring i stadsbilden vittnar otaliga ruiner om att romarna befunnit sig på Balkan.

Sofia

Sofia är en stad med olikartade intryck. Från de gamla stadsdelarna med sina mysiga marknader och oöverskådliga människomyller till de nyare delarna av staden, som med sina partibyggnader och gråa bostadblock står som kalla monument över kommunismen och dess fall.

Svartahavetkusten

Bulgariens solkust är ett sant paradis om man längtar efter att ligga och slappa på de solskinande omgivningarna nära vattnet. De låga priserna och garantin för sol lockar också till sig riktigt många turister varje år.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.