Resor till Colombia

Resor till Colombia

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Colombia är ett naturskönt land med kuststräckor både vid Stilla havet och Karibiske havet. Här finner man utmärkta vita sandstränder och azurblått hav.
Bedöm resmål
4,6
(42 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Colombia - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Colombia.

Amazon Basin

I the Amazonia basin finner man tät tropisk regnskog, som uppdelas av brusande floder. Det är ett vilt naturområde, som bara kan nås långs floden eller med flyg.

Bogota

Bogotá är Colombias huvudstad och ett stort sammelsurium av kulturer och levnadssätt. Staden präglas av tiggare, trafikolyckor och folk som langar droger. Samtidigt hittar du en vacker storstad med futuristisk arkitektur, en kultur som aldrig sover, en högintellektuell miljö, massor av kyrkor från kolonitiden och framstående museer. Denna blandning gör staden till en av världens mest kaotiska och aggressiva men samtidigt fascinerande huvudstäder.

Colombias Karibiska Kust

Sol, sand och vatten är kännetecknet för Karibiska kusten. Här är det fest och färger med massor av rom och tropisk musik. Det är ett skönt ställe om man vill koppla av i ett par dagar.

Norra Bogata

I regionen norr om Bogotá finner man sköna naturområden. De höga, snöbelagda bergen reser sig över de djupa, uttorkade klyftorna. Samtidigt finner man fruktbara dalar med vackra, gröna plantor.

San Adres och Providencia

Öarna San Andrés och Providencia är ett skönt ställe med goda stränder och massor av sol. Utöver detta är det ett av de bästa ställena i landet för dykning. Detta tack vare de vackra och färgstrålande korallreven som ligger under havsytan.

Västra Colombia

Västra delen av Colombia visar stor variation i naturlandskapet. Här finns tropisk skog och stora imponerande bergslandskap. Inne bland naturens element dyker det upp små, charmerande byar.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.