Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Costa Rica

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
Costa Rica (den rika kusten) är en speciell pärla i Mellanamerika. De omkringliggande länderna Nicaragua och Panama är ganska turbulenta och oroliga, men Costa Rica är ett lugnt fridfyllt land med en underbar natur och fantastiskt djurliv. I Costa Rica finns dessutom några av de bästa städerna i Mellanamerika om man tycker om att surfa eller bara vill slappna av. Costa Rica ligger i Mellanamerika. Landet är en riktig pärla med hänsyn till naturupplevelser och djurliv. Dessutom bjuder landet på vackra vita sandstränder med azurblått hav där man kan surfa på vågorna eller bara njuta av livet.
Bedöm resmål
4,6
(29 omdömen)

Utvalda temaresor från Costa Rica

Filtrera resor till Costa Rica efter tema

Centrala Costa Rica

Costa Ricas centrala del bjuder på fantastiska naturupplevelser. Här finns vackra nationalparker med fantastiska djur och tät regnskog. Och dessutom finns här den imponerande vulkanen Poas att beskåda.

Costa Ricas Karibiska Kust

Den Karibiska kusten i Costa Rica är känd för sina kilometerlånga, vita sandstränder dit folk kommer för att njuta av livet och slappna av. Dessutom finns det några små trevliga byar vilka visar landet från ett mycket fördelaktigt perspektiv.

Costa Ricas Stillahavskust

Stillhavskusten bjuder på allt vad man kan önska sig som resenär. Här finns vackra, orörda sandstränder, stora vulkaner och vacker natur i nationalparkerna. Det är bara en själv som sätter gränser för vad som kan göras och upplevas i detta vackra område.

San Jose

San José är huvudstaden i Costa Rica. Det är en storstad med breda boulevarder och stora köpcentrum. Eftersom An José bara har 250 000 invånare är staden lagom stor och trevlig och full av livliga marknader och spännande museum.
Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK