Cykelsemester

Cykelsemester

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

En cykelsemester är en superb kombination av upplevelser och aktivitet. Du får använda kroppen som redskap och får massa av frisk luft samtidigt som du kan njuta av vacker natur i ett lugnt tempo. Målet med resan är själva transportsträckan från ställe till ställe och du får uppleva andra vägar och ställen än buss- och bilturisterna. Vinden blåser i håret där du trampar dig fram, längre och längre bort från vardag och plikter, och du kan se fram emot mötet med nästa by på vägen.

Bedöm tema
4,6
(130 omdömen)
Det finns för närvarande inga reseerbjudanden med Cykelsemester.

Du behöver inte vara i olympisk form för att åka iväg på cykelsemester utomlands. På en organiserad gruppresa blir ditt bagage fraktat från hotell till hotell för dig, så att du inte ska använda krafterna på det. Cykelsemester i grupp arrangeras till många länder, till exempel Danmark, Frankrike eller andra länder i Europa, och mer exotiska resmål som Kuba, Mauritius, Mexiko, Kambodja och Vietnam, bara för att nämna några.

Resebolag från Cykelsemester
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.