Resor till Danska Västindiskaöarna

Resor till Danska Västindiskaöarna

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
USA gjorde en bra affär när landet år 1917 köpte Jungfruöarna av Danmark för 25 miljoner kronor. Jungfruöarna, som består av St. Croix, St. John och St. Thomas, har nämligen några av de mest fantastiska kusterna i världen, samtidigt som klimatet är perfekt året om. Varje år besöks öarna av två miljoner turister som kommer för att slappna av och uppleva hur det var innan Eva bet i paradisets äpple.
Bedöm resmål
4,6
(76 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Danska Västindiskaöarna - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Danska Västindiskaöarna.

St. Croix

St. Croix är med sina 135 kvadratkilometer Jungfruöarnas största ö. Den östliga delen av ön är täckt av sten och sand, medan den västliga domineras av en frodig regnskog. St. Croix är samtidigt det ställe var det finns mest arkitektur från den danska kolonialtiden. Det är särskilt tydligt i den största staden, Christianssted, som en gång var Jungfruöarnas huvudstad. Här skapar stora regeringsbyggnader och färgglade trevåningshus med högt placerade balkonger en speciell atmosfär.

St. John

St. John är den minsta av Jungfruöarna med avseende på antalet invånare, storlek och inköpsmöjligheter. Det avskräcker dock inte de tusentals turister som varje år kommer för att besöka naturparadiset som också har många exklusiva turistanläggningar och flera kilometer sandstränder.

St. Thomas

St. Thomas är ett paradis för turister som kommer för att slappna av och använda sina pengar i öns många exklusiva butiker. Här finna en av världens vackraste naturhamnar och många minnen från den tid då ön var dansk koloni.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.