Resor till Den dominikanska republiken

Resor till Den dominikanska republiken

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Den Dominikanska Republiken ligger på ön Hispaniola i det tropiska Karibien. Platsen är ett palmutsmyckat semesterparadis, som lockar med flera mil långa, vita sandständer. För värmeälskande turister är utsikten för soliga dagar året runt, en anledning nog för att komma till ön. Den karismatiska huvudstaden Santo Domingo förbinder gammalt med nytt i en stad som som svänger till takterna av salsa och merengue. Kolonialtiden har satt sin prägel på landet, där antika hus, kyrkor, universitet och fort påminner om Columbus inträde i historien.
Bedöm resmål
4,7
(3 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Den dominikanska republiken - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Den dominikanska republiken.

La Romana

De fina stränderna i det annars lite ofruktbara området i den sydöstra delen av landet lockar turister till sig med löften om ett lättjefullt liv vid vattnet. För undervattensintresserade är dykmöjligheterna vid områdets spännande korallrev helt exceptionellt

Puerto Plata

Vid Atlantkusten, i den del som kallas Bärnstenskusten, ligger Puerto Plata, vilken är en gammal kolonialstad från 1502. Gamla byggnader och den nya världens första fort gör hamnstaden värt ett besök. En stor Kristusfigur står uppe på berget och låter staden veta att han håller ögonen på dem.

Santo Domingo

Huvudstaden Santo Domingo är den äldsta staden i hela Amerika. Den gamla stadsdelen Zona Colonial, ses bäst i skymningen, då de vackra 1600-tals byggnaderna framstår helt magiska. Ciudad Nuevo, den nya, moderna hamnstaden, är fylld av affärer, museer och diskotek. Santo Domingo erbjuder allt man kan begära av en modern storstad , samtidigt som den gamla charmen fortfarande gör sig gällande
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.