Dykning

Dykning

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Du behöver inte vara en erfaren dykare för att åka på dyksemester. På många ställen kan du ta en dykkurs, hyra utrustning och göra jungfruturen under vattnet under semestern. Du kan alltså bara åka iväg på badsemester och se vilka snorkel- eller dykmöjligheter som finns för att piffa upp dagarna när strandlivet blir för enformigt. Populära ställen för dykning finns vid Rödahavskusten i Egypten, de karibiska öarna, Brasilien, Ecuador, Thailand, Indonesien, Filippinerna, Seychellerna, Maldiverna, bara för att nämna några få.

Bedöm tema
4,7
(80 omdömen)

Du kan också åka iväg på organiserade dykresor var dykning är det centrala elementet på semestern. Det finns specialiserade reseföretag som arrangerar sådana resor med ett fast dykprogram - det är bara att söka sig fram på nätet. Så kan du börja glädja dig till att möta en helt annan värld under havets yta. Solstrålarnas dans på sandbotten, små och stora fiskar i alla regnbågens färger, fascinerende koraller och kanske ett gammalt vrak.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.