Resor till Ecuador

Resor till Ecuador

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Kondoren kretsar i luften över landet som en gång var en del av inkas mäktiga rike. Gamla indianer med väderbitna ansikten och färgrika ponchos vittnar om landets roll i indianernas historia, som ägde rum i den djupa Amazondjungeln, i dalarna mellan de skyhöga Andesbergen och i låglandet mot Stillahavsstränderna. Det bästa för resande i Ecuador är att man en dag kan krypa runt på en aktiv vulkan och en annan smyga runt i den gröna regnskogen. Ecuador är litet, men de många olika klimaten och landskapen gör att det finns outtömliga möjligheter för äventyr.
Bedöm resmål
4,7
(99 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Baños

Koppla av i de termiska baden, eller knyt vandrarstövlarna ordentligt och utforska det frodiga berglandskapet. Du står mitt i ett behagligt klimat med utmaningar överallt när du har tagit turen till Banos.

Ecuadors Stillahavskust

Stränderna är vita, fiskarna är färska, och nätterna är fulla av liv och sprudlande salsa. Tycker du om glada dagar på vackra stränder, så är den Ecuadorianska stillahavskusten kanske ditt nästa stopp.

Galapagosöarna

Det finns ingen plats på jorden som Galapagosöarna i Stillahavet. Över allt finns det fåglar, sälar och jättesköldpaddor. De konstiga vulkanformationerna, som utgör kuliss för det otroliga djurlivet, gör bara Galapagos ännu mera fascinerande.

Oriente

Oriente i den östra delen av Ecuador är porten till regnskogens hemligheter. Ingen annan plats på jorden har så många olika djur och växter. Floderna är fyllda med glupska pirayor, och i träden hänger sengångarna över skogsbottnen, där ormarna krälar runt, utan ett ljud.

Quito

Från nästan tre kilometers höjd ser man ut över vulkaner och snöklädda berg från den historiska huvudstaden Quito. Indianer i traditionella kläder går längs med kolonitidens kyrkor och hus, som står som välbevarade hälsningar från det förflutna.

Rio Bamba

Det fascinerande bergslandskapet kring Riobamba kan beskådas från staden eller till fots med ryggsäck och tält.

Saqui

På alla andra dagar än torsdagar är Saquisili en vanlig tråkig stad. Men när torsdagen kommer förvandlas den till en cirkus av handlande och alla möjliga konstiga saker byter ägare i marknadsdjungeln, som är den mest spännande i hela Ecuador.

Södra Ecuador

Stenbelagda gator med vita kyrkor. Det är som att resa tillbaka i tiden, när man utforskar regionens mystiska inkaruiner, eller går längs Cuencas smala gator. Historien kastar vackra spegelbilder i södra Ecuador.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.