Familjesemester

Familjesemester

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Familjesemestrar kan vara lika olika som familjerna själva. Ändå associerar man oftast begreppet familjesemester med en barnvänlig semester där det finns utrymme för föräldrarna att slappna av. Tanken går därför snabbt till en solsemester var barnen kan plaska i barnpoolen och i strandbrynet medan de vuxna håller koll på dem från solstolen.

Bedöm tema
4,6
(163 omdömen)
Det finns för närvarande inga reseerbjudanden med Familjesemester.

Men det finns otaliga andra möjligheter, som kryssning i Karibien, lyxcamping i Europa, upplevelsesemester i Florida eller en kombination av rundresa och strandsemester i Thailand och på Bali. Vilken sorts semesterform man väljer är också beroende av barnens ålder.

När det gäller sol- och badresor så är ju Sydeuropa det vanligaste för familjer från vårt långa land. Charterresor behöver inte vara dyra och flygtiden är inte så lång. Allt efter var familjen semestrar så kan dagarna kryddas med besök i nöjesparket, vattenland, akvarier eller museer, och med stadsbesök var annorlunda affärer (och ofta med lägre priser än hemma) och marknader frestar. All Inclusive kan vara en bra lösning för att hålla semesterekonomin i styr.

En familjesemester kan också vara ett kortare avbrott från vardagen, som några dagar i Köpenhamn med besök på Tivoli, Astrid Lindgrens värld i Stockholm eller en kryssning över till Finland eller Estland.

Resebolag från Familjesemester
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.