Resor till Fiji

Resor till Fiji

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Fiji är ett tropiskt paradis fördelat på 322 öar. Det ljumma vattnet mellan dem gör Fiji till den perfekta dykdestinationen, som lockar med mjuka korallrev, exotiska fiskar och ljusblått vatten. Men det milda tropiklandskapet innehåller mer än bara vita sandstränder i palmernas skugga. Öarna är täckta med fantastisk natur, regnskog, vulkaner och vattenfall. De gästfria invånarna, vilka representerar ett virrvarr av olika kulturer, är med till att sköta om att ett uppehälle på en av Fijis många små ö-paradis blir oförglömligt.
Bedöm resmål
4,5
(36 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Fiji - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Fiji.

Fiji - de mindre öarna

Fijis 322 öar har alla en fantastisk skönhet. Öar i alla storlekar, från förstorade korallrev till samhällen på flera tusen kvadratkilometer, ligger omgivna av turkost vatten. Den vilda naturen och de fantastiska stränderna gör de många öarna i Fiji till något helt speciellt.

Nadi

Nadi är det första av Fiji, de flesta turister ser när de landar på den internationella flygplatsen. Stränderna omkring Fijis tredje största stad ligger helt fantastiskt och det är inget dåligt välkomnande man får när man anländer hit.

Suva stad

Suva är Stilla Havets metropol. Den livliga staden består av hus i regnbågens alla färger och en salig blandning människor från vitt skilda religioner och ursprung. Stadens parker, kyrkor, moskéer, museer och färgglada byggnader skapar ett inferno av intryck som varje besökare sent ska glömma.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.