Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Fiji

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
Fiji är ett tropiskt paradis fördelat på 322 öar. Det ljumma vattnet mellan dem gör Fiji till den perfekta dykdestinationen, som lockar med mjuka korallrev, exotiska fiskar och ljusblått vatten. Men det milda tropiklandskapet innehåller mer än bara vita sandstränder i palmernas skugga. Öarna är täckta med fantastisk natur, regnskog, vulkaner och vattenfall. De gästfria invånarna, vilka representerar ett virrvarr av olika kulturer, är med till att sköta om att ett uppehälle på en av Fijis många små ö-paradis blir oförglömligt.
Bedöm resmål
4,5
(25 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Fiji - de mindre öarna

Fijis 322 öar har alla en fantastisk skönhet. Öar i alla storlekar, från förstorade korallrev till samhällen på flera tusen kvadratkilometer, ligger omgivna av turkost vatten. Den vilda naturen och de fantastiska stränderna gör de många öarna i Fiji till något helt speciellt.

Nadi

Nadi är det första av Fiji, de flesta turister ser när de landar på den internationella flygplatsen. Stränderna omkring Fijis tredje största stad ligger helt fantastiskt och det är inget dåligt välkomnande man får när man anländer hit.

Suva stad

Suva är Stilla Havets metropol. Den livliga staden består av hus i regnbågens alla färger och en salig blandning människor från vitt skilda religioner och ursprung. Stadens parker, kyrkor, moskéer, museer och färgglada byggnader skapar ett inferno av intryck som varje besökare sent ska glömma.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK