Resor till Filippinerna

Resor till Filippinerna

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
För dem, som längtar efter tropiska temperaturer, azurblått vatten, brusande vattenfall och fin vit sand i strandkanten, efter ljudet av palmernas vajning i vinden och synet av exotiska tropiska blommer, är Filippinerna det riktiga resmålet. De över än 7000 öarna erbjuder möjligheten till att bli en del av sådana scenerier.
Filippinernas över 40 olika folkslag är ett bevis på, att isolerade samhällen kan uppstå nära varandra och ändå bli helt olika.
Bedöm resmål
4,3
(33 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Filippinerna - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Filippinerna.

Luzon

Ön Luzon är den största av de många tusen öarna i det filippinska öhavet. Det är också den ö som de flesta turister stiftar bekantskap med, när de kommer til öriket. Huvudstaden Manila är bara en av attraktionerna på Luzon, som har en fantastiskt varierad natur, vackra badstränder och en vänlig befolkning.

Manila

Miljonstaden Manila är en modern storstad, även om den grundlades för många hundra år sedan. Naturkatastrofer, bränder och världskrig har gjort att det har varit nödvändigt att bygga nytt. Men staden präglas ändå av sitt förflutna som regerande koloniherrsäte, och det är mycket på gång i stadens nattliv.

Mindanau

Stränderna på Mindanao är några av de vackraste i världen och Filippinernas andra största ö sägs vara en av de mest romantiska platserna i öriket. Ön bebos av många av Filippinernas muslimska befolkning, vilket ger den en annorlunda och orientalisk prägel.

Visayas

Öarna The Visayas är små naturpärlor som både har fantastiska stränder, möjligheter att utnyttja det kringliggande havet och en spännande historia. Detta var den första delen av Filippinerna, som koloniherrarna kom till, och den bär än i dag prägel av många års herravälde.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.