---> Resor till Förenade arabemiraten | Hitta de billigaste reseerbjudandena här
Resor till Förenade arabemiraten

Resor till Förenade arabemiraten

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Sju små emirater på hornet vid inseglingen till persiska viken har sedan 1971 ingått i den gemensamma staten De Förenade Arabiska Emiraterna. Att det är relativt självständiga emirater blir man till exempel påminnd om, när man reser från en emirat till en annan. Det existerar nämligen inte offentlig inrikes transport, så det skall försiggå endera i hyrd bil eller delad taxi. Bortsett från det, och ett par andra besynnerligheter är De Förenade Arabiska Emirater absolut värda ett besök. Det finns inte så många sevärdheter, men dock tillräckligt med atmosfär. Inte minst i Dubai.
Bedöm resmål
4,5
(49 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Abu Dhabi

Abu Dhabi är huvudstaden i De Förenade Arabiska Emiraterna. Det är en modern stad med massor av skyskrapor och andra byggnader från 1800-talet. Trots sitt moderna utseende kan man i staden hitta bland annat en mysik liten fiskmarknad och en ypperlig sandstrand.

Dubai

Staden Dubai är en viktig handelsastad och har varit det i mer än 100 år. Dubai är en storstad med en internationell prägel, men staden har samtidigt fömått att behålla en mysig och charmerande atmosfär, som gör staden till ett skönt ställe att vara.

Östkusten

Östkusten är ett ovanligt vackert område med massor av naturupplevelser som väntar. Området bjuder bland annat på ypperliga strandområden med härligt badvatten. Huvudstaden i området är Fujaiarah.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.