Resor till Gambia

Resor till Gambia

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Trots att Gambia är ett av Afrikas minsta länder bjuder landet på en härlig atmosfär och massor av attraktioner. Där finns River Gambia, som är omgivet av regnskog och bambuträd, stora savanner med mahognyträd, oljepalmer och gummiträd. Sist men inte minst finns dessutom kusten, bestående av 50 kilometer vit oförstörd sandstrand, precis där floden mynnar ut i Atlanten.

Det finns otaliga sevärdheter och attraktioner i Gambia, men den största pärlan i Gambia är befolkningen. Vare sig du seglar på River Gambia eller ligger och solbadar på stranden, kommer du att möta de öppna gambierna som hälsar dig varmt välkommen till sitt land.
Bedöm resmål
4,6
(24 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Gambia - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Gambia.

Banjul

Huvudsatden Banjuls höjdpunkt är Albert Market, som har allt från grönsaker och köksutrustning till kläder och skor. Efter en tur på den livliga och trevliga markanden kan det vara skönt med en simtur vid de lokala stränderna.

Georgetown

Staden Georgetown ligger i vacker natur med mycket bördig jord. En tur i området visar att stora delar av regionen består av jordnöts- och risodlingar. Georgetown är en lugn stad med trevlig atmosfär.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.