Resor till Holland

Resor till Holland

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Det liberala Holland ruvar på imponerande skatter såväl kulturellt som naturmässigt. En gåtur längs med kanalerna i Amsterdam bjuder på vackra byggnader och imponerande konstmuséer för Hollands stora målare som Van Gogh och Rembrandt. Utanför städerna är landskapet vackert, platt och fyllt av blomplantager, kvarnar och diken.
Bedöm resmål
4,7
(89 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Amsterdam

Amsterdam är en mysig och charmerande stad där man kan uppleva verk av landets stora målare i det berömda museumskvartert. Här finns också det som är känt som "Red Light District", där många av landets prostituerade håller till.

Norra Holland

Norra Hholland präglas av vacker natur. Området bjuder på Friesland-, Groningen och Dentheregionerna, där man bland annat kan se massor av vilda djur och flyttfåglar.

Rotterdam

Rotterdam har Europas största och livligaste hamn, och det är en skön upplevelse att se de enorma skeppen blanda sig med de något mindre turistfartygen

Västra Holland

Centrum i västra Holland är staden Den Haag, där landets regering håller till. Stadens största attraktioner är konstmuséet Mauritshuis, regeringsbyggnaden och miniatyrstaden Madorodam.

Östra Holland

I östra Holland kan man uppleva landets historia i staden Zwolle som tidigare var ett viktigt handelscentrum. Dessutom kan man njuta av landets vackra natur som är grön och frodig i detta område.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.