Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Honduras

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
Honduras är grannland till Nicaragua, Guatemala och El Salvador. Landets kuster sträcker sig längs både det Karibiska havet och Stillahavet. Inne i landet löper långa bergskedjor från öst till väst, åtskillda av av
forsande floder som mynnar ut i haven. I landets lägre området är det bra och fruktbar jord, och i dessa regioner finns ett otal bananplantager.
Bedöm resmål
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Honduras - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Honduras.

Bay Islands

I Bay Islands området kan man finna öarna Roatán, Guanaja och Utila. Öarna ligger i sköna naturområden med vita sandstränder och färgglimrande korallrev.

Honduras Karibiska Kust

Den Karibiska kusten bär prägel av sköna sandstränder med svajande palmer och grönblått hav. Det är en ypperlig plats att koppla av på. Om man tröttnar på strandlivet kan man besöka en av de idylliska landsbyarna som ligger längs med kusten.

Tegucigalpa

Tegucigalpa är Honduras huvudstad. Staden ligger i natursköna omgivningar i en skålformad dal. Till stadens atmosfär hör floden Rio Choluteca som rinner genom staden och delar den i öst och väst. Den ena sidan är den förmögna delen, medan den andra är fattig.

Trujillo

Staden Trujillo drar till sig många semesterfirare. Anledningen till det är områdets långa, vita sandstränder med svajande palmer och grönblått hav.
Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK