Resor till Honduras

Resor till Honduras

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Honduras är grannland till Nicaragua, Guatemala och El Salvador. Landets kuster sträcker sig längs både det Karibiska havet och Stillahavet. Inne i landet löper långa bergskedjor från öst till väst, åtskillda av av
forsande floder som mynnar ut i haven. I landets lägre området är det bra och fruktbar jord, och i dessa regioner finns ett otal bananplantager.
Bedöm resmål
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Honduras - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Honduras.

Bay Islands

I Bay Islands området kan man finna öarna Roatán, Guanaja och Utila. Öarna ligger i sköna naturområden med vita sandstränder och färgglimrande korallrev.

Honduras Karibiska Kust

Den Karibiska kusten bär prägel av sköna sandstränder med svajande palmer och grönblått hav. Det är en ypperlig plats att koppla av på. Om man tröttnar på strandlivet kan man besöka en av de idylliska landsbyarna som ligger längs med kusten.

Tegucigalpa

Tegucigalpa är Honduras huvudstad. Staden ligger i natursköna omgivningar i en skålformad dal. Till stadens atmosfär hör floden Rio Choluteca som rinner genom staden och delar den i öst och väst. Den ena sidan är den förmögna delen, medan den andra är fattig.

Trujillo

Staden Trujillo drar till sig många semesterfirare. Anledningen till det är områdets långa, vita sandstränder med svajande palmer och grönblått hav.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.