Resor till Irland

Resor till Irland

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Irland är ett fascinerande land. Det har allt från storstäder rika på charm och kultur till små landsbyar med spännande historia och vacker natur. Den lilla gröna ön, eller The Esmerald Isle, som man säger på Irland, är känd för sin gästfria och sångglada befolkning som alltid har en hjälpande hand till övers. Innan man tar avsked ska man dock vara klar över att sköna Irland kan komma att ge mersmak.
Bedöm resmål
4,6
(92 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Cork

Irlands andra största stad, Cork city, ångar av atmosfär med sina många broar, caféer och idylliska hus. Den gamla handelsstaden, som förr härjades av vikingar och normander, är idag ett resmål fyllt av charm och kultur.

Donegal

Donegal, som är Irlands nordligaste grevskap, skiljer sig från resten av Irland både vad det gäller kultur och geografi. Men det är just vad turister söker när de reser til norvästra Irland för at njuta av den barska men storslagna naturen.

Dublin

Oavsett om man intresserar sig för kyrkor, museer och arkitektur, eller om man hellre vill njuta av nattliv, underhållning och kultur, så är Irlands huvudstad, Dublin, ett sant mecka som bara väntar på upplevas.

Galway

I universitetsstaden Galway möts studerande, fiskare, hantverkare och turister på de många pubarna för att smälta dagens upplevelser med en pint. Den medeltida kulturstaden, som är Irlands fjärde största stad, är ett härligt kulturcentrum.

Limerick

Limerick, Irlands tredje största stad, blev på sin tid upptäckt av kelterna och uppskattat för sitt strategiska läge vid Shannon-floden. Det är en charmerande handels- och industristad som är värd att besökas, om så bara för sitt sprudlande kulturliv.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.