Resor till Island

Resor till Island

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Klippön Island är en riktigt stor naturupplevelse. Här finns vulkaner, gejsrar, gröna dalar, vattenfall och landskap som med sina vilda klippor och oändliga ödslighet var det perfekta träningsområdet för de första astronauterna på väg till månen.
Men Island är också kultur och historia. En resa till denna ö är en resa till sagornas tid, och följaktligen talar islänningarna fortfarande det språk som dominerade Norden under vikingatiden.
Bedöm resmål
4,5
(90 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Centrala Island

Islands högland är ett enastående naturområde som innehåller det bästa av den isländska naturen. Men samtidigt är området också en fälla för den oaktsamme turisten som inte känner till den isländska naturens faror.

Gulfoss och Geysir

Klippön Island ligger ensligt i Atlanten mitt emellan Amerika och Europa. Men åker man dit får man se en ö som inte bara kan framvisa en alldeles enastående natur utan också en spännande kultur och historia.

Norra Island

Norra Island är fyllt av mysiga fiskebyar men området har också naturfenomen i världsklass. Regionen korsas av älvar, vattenfall och sjöområden med Myvatn som det mest kända.

Reykjavik

Islands huvudstad Reykjavik utgör ett bra alternativ till de turister som behöver en paus efter upplevelserna i naturen. Här finns både kultur, historia, ett spännande nattliv och allt vad man i övrigt kan förvänta sig av en huvudstad, trots att Reykjavik är en av Europas minsta huvudstäder.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.