Resor till Israel

Resor till Israel

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Det Heliga Landet Israel har en magisk dragningskraft på folk från hela världen. Och det inte utan grund. Ingen annan plats i världen kan man finna en så omfattande kombination av naturupplevelser, historiska sevärdheter och helgedommar. Tre av världens största religioner slåss bokstavligt talat om regionen: romare, turkar, korsfarare, byzantiner med flera har lämnat historiska visitkort, och landskapen varierar från ofruktbar stenöken över subtropiska dalar, till de mest fantastiska gröna berg och porlande källor.
Bedöm resmål
4,5
(50 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Eilat

Eilat är ett stor turistort. Staden bjuder på några av världens bästa dyk- och snorkelområden längs kusten, dit många också kommer för att bara ta det lugnt vid havet.

Haifa

Haifa var en viktig bricka i många judars flykt till Palestina innan år 1948. I dag kan man uppleva historien i stadens immigrations- och sjöfartsmuseum.

Jerusalem

Jerusalem är en av de mest heliga platserna i världen. I staden möter man judiska män med öronlockar, uniformerade soldater och massor av turister. Staden är full av sevärdheter som varje år besöks av hjorder av resenärer.

Tel Aviv

Tel Aviv stad är knappt femtio år gammal och det är därför inte historiska byggnader som ger staden dess prägel. Men Tel Aviv kan bjuda på framstående museer, ett bra nattliv och sköna vita sandstränder.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.