Resor till Jamaica

Resor till Jamaica

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Jamaica är tropiköarnas fader med gröna palmer, hänförande vattenfall och breda vita sandstränder. I reggaens hemland representerar invånarna massvis av kulturer, som tillsammans skapar den speciella jamaicanska stämningen. För turister finns det semestermöjligheter för alla smaker. Där finns festliga mega-badhotell med egen bar och privat strand, var det är möjligt att hålla semester tillsammans med andra turister utan att någonnsin stöta på lokalbefolkningen. Där finns privata villor, var man endast skall dela stranden med sig själv, eller där finns hotell i huvudstaden Kingston, var reggaen regerar på gatorna tillsammans med de småkriminella och ficktjuvarna.
Bedöm resmål
4,6
(15 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Jamaica - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Jamaica.

Kingston

I reggaens huvudstad finns Jamaicas kulturella och finansiella centrum. För turisterna är ett besök i Kingston nästan nödvändigt för att ha känt calypson och reggaen i kroppen pågator och gränder, var fifflare och livnjutare hänger på hörnen.

Negril

I detta dykarparadis kan man bekanta sig med några av Jamaicas 700 olika fiskarter vid de exotiska reven utanför kusten. Om man tröttnar på det, finns det massor av plats i liggstolarna eller i vattenkanten vid några av de bästa sandstränderna på Jamaica.

Ocho Rios

Gömd i en bukt bakom kokospalmer, sockerrörsplanteger och fruktplantager ligger denna lilla strandstad, som med sina vackra stränder lockar till sig turister på lyxkryssningar från många länder. Staden i sig själb är lite tråkig, men det finns många vackra ställen att besöka i närheten.

Port Antionia and the Blue Mountain

Port Antonio är en mysig stad med ett drag från sina grundare på 1500-talet. Staden är med sina fina stränder och mysiga gator en härlig utgångspunkt för turer i upplandet, både till de spektakulära Blue Mountains och till droppstensgrottor och flodområden i närheten.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.