Resor till Japan

Resor till Japan

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Japan är kontrasternas och paradoxernas land. Här hittar man både storslagen natur och pulserande storstäder. Här lever tusen år gamla traditioner sida om sida med den mest moderna teknologien. I Tokyo och Japans andra storstäder existerar ett otal av shopping och nöjesmöjligheter. Det japanska köket är tillika ett av världens mest spännande. Japansk mat är exotisk precis som resten av den japanska kulturen. Här finns allt som inget annat ställe i världen, och japanernas vänlighet överraskar positivt.
Bedöm resmål
4,7
(72 omdömen)

Utvalda temaresor från Japan

Filtrera resor till Japan efter tema

Chiloe

De japanska alperna bjuder på vacker natur och vandrarturer. Här trivs fred och traditioner i ett storslagent landskap bara få hundrade kilometer från Tokyo. Området bjuder också på några av Japans bästa skidsportsställen.

Fujiberget

Fuji är en av världens mest kända vulkaner. Vulkanen är ofarlig och är placerat i en sagolikt vacker och lugn natur. Har man tid, bör man här uppleva en av världens vackraste soluppgånger. En garanterat upplevelse för livet.

Hiroshima

Hiroshima förknippas ovillkorligen med världens första atombomb, som kastades ut över staden 1945. Ut av askan byggde man en ny stad, och man kan i dag nästan inte hitta spår efter bombens skador.

Kyoto

För de som är intresserade av historia är Kyoto en ren pärla. Som Japans gamla huvudstad bjuder staden på ett otal av arkitektoniska och ceremoniella upplevelser. Här lever bland annat den japanska teceremonien, som inget annat ställe. Detta är traditionernas högborg.

Osaka

Osaka bjuder på hektisk storstadspuls och ett strålande nattliv. Shopping möjligheterna är i topp. Osaka är präglad av välstånd, och dens långa traditioner som hamnstad har gett den ett mycket internationellt prägel.

Sapporo

Det kalla vädret och snöen på Japans norra huvudö framhäver den simpla estetiken, Japan är så känd för i hela världen. Sapporo bjuder på sanseliga storstadsupplevelser, snöskulpturar, bra öl och underbar lax är blott några av nyckelorden.

Tokyo

Tokyo är inte lätt att missa, när resan går till Japan. Tokyo bjuder på östens charm och storstadsliv på en gång. Om du gillar storstäder, kommer Tokyo inte att göra dig besviken.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.