Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Kina

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
Mittens rike har påbörjat en ny era och aldrig förr har landet varit så öppet för turister. Att besöka Kina är som att resa till en helt ny värld. Landet har allt från stora pulserande städer till storslagna och orörda områden i inre Mongoliet med öknar, heliga berg och kejsartidens ruiner dessemellan. Kinas turbulenta historia sätter sin prägel överallt i riket, var man kan se storslagna byggnadsvärk från historiens olika epoker. Aldrig förr har landets sevärdheter varit så väl underhållna som nu, och man försöker ständigt att bättra på kulturrevolutionens skador så att landet blir ännu attraktivare.
Bedöm resmål
4,6
(22 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Guangzhou

Guangzhou är Södra kinas tillväxtcentrum och exportansikte utåt. Varje år strömmar importörer till staden för att bese de kinesiska varorna. Trots läget, i närheten av Hong Kong är staden mycket kinesisk och ger en bra bild av hur kineserna lever i landets storstäder.

Guilin

I det äventyrliga området runt Guilin är de enastående gröna kalkbergen sprida över landskapet. Kineserna själva anser området vara det vackraste under himlen. Och om man väl har varit där är man benägen att ge dem rätt.

Harbin

Heilongjang-provinsens huvudstad Harbin är en stad som måste besökas på vintern trots de låga temperaturerna. Det är då stadens särprägel och traditioner visar sig fullt ut. Mängden snö och minusgraderna ger perfekta förutsättningar för stadens stolthet, isskulpturerna.

Peking

I huvudstaden Beijing känner man verkligen historiens vingslag, när man står vid Maos porträtt och ser ut över den himmelska fridens torg. Beijing har öppnat sig för omvärlden och aldrig förr har de många sevärdheterna varit så väl i underhållna.

Shanghai

Shanghai är staden som aldrig sover. Stadens brokiga historia till trots är Shanghai åter igen en stad i rasande utveckling. Varje dag byggs nya kontorshus och staden arbetar hårt på att åter bli österns finanscentrum.

Sian

Xian hade sin storhetstid för 2000 år sedan, men har nu åter börjat blomstra. Fyndet av Qin-kejsarens mausoleum var det första steget och i dag håller staden på att utvecklas till en riktig storstad fullt med liv.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK