Resor till Kroatien

Resor till Kroatien

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Trots det tragiska inbördeskriget i det tidigare Jugoslavien i slutet på 1900-talet framstår Kroatien om möjligt ännu starkare, än det gjorde för tio år sedan. Stränderna, bergen och naturen överlag är lika betagande som alltid, men många av de historiska städerna och sevärdheterna har genomgått en omfattande återuppbyggning och renovering, och det har i flera tillfällen gjort dem ännu finare än de var. Det är således ett Kroatien i full blomning och framdrift, som möter besökande.
Bedöm resmål
4,6
(100 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Dalmantinerkusten

Dalmatinerkusten i Kroatien är ett mycket varierat område. Här finner man ypperliga byggnader, kvarlämningar från medeltiden och ett fantastiskt naturlandskap. Området har ett skönt klimat och bör besökas under en resa i Kroatien.

Dubrovnik

Staden Dubrovnik är en helt speciell upplevelse och nog en av de största sevärdheterna i Kroatien. Staden är flear tusen år gammal, och den hade sin storhetstid i det första århundradet efter vår tideräkning. I staden finns fantastiska gamla byggnader med en imponerande arkitektur, som väntar på att bli utforskad av besökande.

Istria

I Kroatiens mest västliga region finner man en massa imponerande sevärdheter. Området är präglat av många fascinerande byggnadsverk från romarnas tid samt ett helt fantastiskt naturlandskap.

Zagreb

Kroatiens huvudstad Zagreb är en otroligt allsidig stad. Zagreb består av tre stadsdelar, var man kan finna allt vad en huvudstad skall innehålla. Här finns gamla byggnader, som framvisar imponerande arkitektur, det finns storstadsstämning och det finns moderna byggnader. Denna blanding ger staden en skön och charmerande stämning.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.