---> Resor till Kuba | Hitta de billigaste reseerbjudandena här
Resor till Kuba

Resor till Kuba

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Kubanerna är ett folk med rytm. Det spelas jazz och salsa, dansas meringue, son och chachacha i Havannas svettiga barer, på öppna platser på landet och i stora balsalar. På ön där Bacardin föddes blomstrar livsglädjen till ljuden av ståltrummor och bullret från stora amerikanare från 50 och 60 talen, som kryssar fram mellan Havannas slitna byggnader. Utanför städerna finns det palmer, karibiskt hav och kilometervis af vilda sandstränder, där det tropiska klimatet lovar evigt behagliga temperaturer och en vattentemperatur som aldrig understiger 25 grader.
Bedöm resmål
4,6
(71 omdömen)

Utvalda temaresor från Kuba

Filtrera resor till Kuba efter tema

Baracoa

Det östliga Cuba genomströmmas av landets största flod, vilket gör det natursköna området mer intressant med dess vattenfall och bergssluttningar. Längs vattnet växer kokospalmer i enorma mängder. De trivs här i Cubas mest regnrika region.

Havanna

Stora förfallna Havanna är essensen av kubansk livsstil. Städerna sjuder av 50-tals nostalgi i sin totala avsaknad av modernitet, men Havanna har rytm. Det är en kulturpärla för musikintresserade när de afro-cubanske rytmer möts med traditionell jazz och blues, så det dansas i det gungande Havanna.

Santiago de Cuba

Här på Fidel Castros födelseplats finns en stad som både har ett kulturellt och historiskt värde. Gallerier, museer, kyrkor, teatrar och barer bidrar till att göra Cubas näst största stad till en intressant destination på turen runt ön.

Trinidad

Trinidad har bevarat sin koloniala prägel och står nästan orört från de senaste århundraden med sina stora hus och breda gator i en nästan europeisk stil. Till charmen hör Cubas största kyrka och en del bra museer
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.