Långtidssemester

Långtidssemester

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Långtidssemester – ja, ordet beskriver ju sig själv: semesterresor som är längre än de typiska 7-14 dagarna.

På Travelmarket är en långtidssemester minst 3 veckor lång och oftast associerar vi det med en vistelse som varar minst en månad i ett land som är varmare än Sverige. Men en långtidssemester kan naturligtvis också vara en längre rundresa eller en kombinationsresa i ett eller flera länder. 

Bedöm tema
4,5
(135 omdömen)

Utvalda temaresor med Långtidssemester

Filtrera Långtidssemester efter land

?När vintermörkret har lagt sig över stad och land här hemma kan några veckor i ett mildare klimat vara bra för både kropp och själ. Tyvärr är det inte alla förunnade att kunna vara borta från vardagen veckovis, men du som har möjligheten kan verkligen få en ordentlig paus från vardagen och njuta av livet på ett helt annat sätt än där hemma. I stället för att klippa gräs eller skotta snö kan du använda tiden på att lära känna en charmerande stad vid Medelhavet och promenera i ett annorlunda landskap.

En långtidssemester kan ge dig nya, goda vänner för livet. På en långtidssemester i Thailand kan du lära dig laga läcker thailändsk mat. Och på en långtidskryssning får du se en rad spännande och vackra ställen på en och samma resa utan att packa upp och ner hela tiden.

Resebolag från Långtidssemester
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.