Resor till Laos

Resor till Laos

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Laos har varit mer eller mindre stängt för turister under många år, men under 90-talet har dörrarna öppnats på glänt, och landet ligger bara och väntar på att utforskas från grunden. Laos bjuder på charmerande landsbyar, den mäktiga floden Mekong,fruktbara låglandsområden och mängder av kokospalmer, långa bergskedjor och stora skogsområden.
Bedöm resmål
4,7
(29 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Laos - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Laos.

Luang Prabang

Den gamla kungliga staden Luang Prabang ligger i ett fantastiskt naturlandskap. Forsande floder och höga berg omringar staden. Från toppen av berget Phousi kan man se ut över hela området.

Nordvästra Laos

I de nordvästra Laos kan man möta någon ur de många olika folkslag som bor i landet. Man kan uppleva deras kulturer, språk, religioner och inte minst deras färgrika dräkter.

Vientiane

Vientiane är en trevlig och charmerande stad, som trots sina 500.000 invånare gömmer rismarknader och lantbruk inne i staden. Dessutom kan man se arkitektur från den franska kolonitiden, sida vid sida om gamla tempel.

Xiengkhouangprovinsen

Xieng Khoang provinsen var ett av de ställen som drabbades värst av Vietnamkriget. Det betyder att man idag kan se åtskilliga hus och byggnader som är uppbyggda av gammalt använt krigsmaterial.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.