Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Lettland

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
Lettland är det mittersta av de tre baltiska länderna. Landet har tillsammans med Estland och Litauen efter kommunismens fall under 1990-talet attraherat mängder av turister, som har velat uppleva det tidigare östblockets särskilda kultur på närmare håll. Landet är fortfarande, på gott och ont, präglat av de många åren under Sovjetunionens inflytande, men är både historiskt och kulturellt ett intressant resmål.
Bedöm resmål
4,8
(4 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Lettland - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Lettland.

Jurmala stad

Kuststaden Jurmala en bit utanför Riga är känd för sina många sanatorier och fantastiska sandstränder. Området är rikt på mineralkällor och myrar med hälsobringande gyttja, men stränderna kan endast användas för att sola på, då Riga-bukten med tiden har blivit så kraftigt förorenat att myndigheterna avråder all badning.

Riga

Riga, huvudstaden i Lettland, är en arkitektonisk upplevelse. Staden delas av Daugava-floden och är en mycket trevig och charmerande bekantskap, där man konstant blir påmind om stadens långa, omtumlande historia.
Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK