Lyxresa till Maldiverna

Lyxresa till Maldiverna

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Drömmer man att åka ensam, som par eller tillsammans med hela familjen på den oförglömliga lyxsemestern behöver man inte leta längre. Bland öarna som utgör Maldiverna hittar man inte mycket annat än tropiska palmer, kritvita sandstränder, turkosa laguner, kristallklart vatten och långa, solfyllda dagar utan bekymmer. Största delen av alla öarna är mycket små och består av mycket lyxiga resorts och strandbungalows.

På grund av sitt unika läge kommer en resa till Maldiverna alltid vara fylld av sol. Det turkosa vattnet ger optimala möjligheter till att dyka och simma bland korallrev och färggranna fiskar. Ska man skämma bort sig själv med en lyxsemester så är Maldiverna det helt uppenbara valet.

Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Maldiverna - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Maldiverna.

Maldiverna ligger i Indiska oceanen och består av många små ögrupper. Varje ö, som oftast inte är mer än några par hundra meter i diameter, är sin eget privata resort med barer, restauranger och lyxiga omgivningar. Några av de olika resorten bjuder på privata lägenheter, bungalows på stranden eller hus byggda på pålar i vattnet.

Maldivernas ögrupper består av många olika atoller, varav Ari-atollen, Lhaviyani-atollen, North Male-atollen och Raa -atollen är bland de mest kända. Gemensamt för alla ögrupper är deras konstanta fokus på att skapa lyxiga omgivningar för sina gäster.

På de olika atollerna kan man bland annat hitta små golfbanor, dykcenter, aktiviteter och naturligtvis en del fem-stjärniga hotell. Privata bungalower på stranden är som gjorda för avslappnad och intim lyxsemester.

Ögruppen Maldiverna är känd världen över för sitt otroligt klara vatten och därmed goda möjligheter till dykning. De turkosa lagunerna, det vilda djurlivet och många korallrev bjuder på vackra och överväldigande syner när man dyker. På alla öarna kan man hyra snorkelutrustning så att man kan delta i dykkurser på alla nivåer.

En lyxsemester på Maldiverna är utan tvivel en resa man aldrig glömmer.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.