Resor till Nordmakedonien

Resor till Nordmakedonien

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Makedonien är en sammanblandning av olika kulturer; det finns influenser av grekisk, serbisk, bulgarisk och albansk kultur. Denna blandning har resulterat i en helt speciell och fascinerande kultur, som definitivt är värd mer än bara en kort genomresa. Man finner allt från turkiska basarer till ortodoxa kyrkor, och dessutom är landets natur helt otroligt vacker. Landets invånare är gästfria och hälsar dig gärna välkommen till deras land.
Bedöm resmål
4,5
(72 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Bitola

I staden Bitola i södra Makedonien kan man se de imponerande Heraclea ruinerna. De byggdes under 300-talet f. Kr. av Philip II av Makedonien. Bland ruinerna kan man se romeska bad och en teater från samma tidsepok.

Ohrid

Ohridområdet bjudet på sköna naturscenerier, som är nog att göra var och en begeistrad. I området finner man bland annat Europas djupaste sjö, som är 290 meter djup.

Skopje

Staden Skopje är Makedoniens huvudstad. Det mest charmerande i staden är de äldre kvarteren, där man bland de trevliga byggnaderna och restaurangerna finner en skön och avslappnande atmosfär.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.