Resor till Malawi

Resor till Malawi

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Även om Malawi tillhör gruppen av dom minst utvecklade länderna i världen, finns det ingen orsak att hoppa över "the warm heart of Africa", om man reser till safariland. Om det är storstadsemester, man letar efter, är inte detta rätta platsen, men om man har kommit för dom vilda djuren, det varma vädret, dom vackra palmskuggade stränderna, den enorma Lake Malawi eller dom många hundra olika blomsterarter, berg, dalar, skogar och floder, så har Malawi massor att erbjuda
Bedöm resmål
4,6
(24 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Malawi - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Malawi.

Lake Malawi

Vattensport och badsemester kan hänlägges till denna, Afrikas tredjestörsta sjö. Dessutom är det et paradis for fiskeinteresserede, som kan möta över 350 olika arter, om man tittar noga.

Lilongwe

Lilongwe är uppdelat i New City och Old Town. New City är inte spännande för turister, om man altså inte vill besöka i stormarknader eller har ärenden hos flygbolag, ambassader eller liknande. Old Town har därimot charmiga marknader och mysiga platser att äta och bo.

Liwonde Nationalpark

Liwonde National Park i den ostliga del av Malawi er med sit stora udbud av vildt et oplagt resemål for dem, det finns kommit til Afrika för att åka på safari. De många djuren kan iakttagas från båd på floden Shire.

Nyika Nationalpark

På ett jätteplateau i 2000 meters höjd finns en naturpark, där man kan uppleva elefanter, zebror och orkidéer från bil, gåendes eller på hästrygg. Det finns möjlighet att bo i parken.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.