Resor till Maldiverna

Resor till Maldiverna

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Turistorter i Maldiverna lovar, att det är det sista paradiset på jorden, och dom har i varje fall rätt i, att det är ett paradis. Maldiverna är ett paradis av tropiska öar med palmer, vita sandstränder och azurblått hav. Ytterligare är öarna ett förträffligt ställe för dykare, som kommer för att se dom berömda korallreven kring öarna och dom färgstrålande fiskarna i havet.
Bedöm resmål
4,4
(50 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Maldiverna - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Maldiverna.

Utvalda temaresor från Maldiverna

Filtrera resor till Maldiverna efter tema

Male

Malé är huvudstaden på Maldiverna. Det är en mysig stad med moskéar, små charmiga gator och kaotiska marknader. Staden osar av atmosfär, och speciellt marknaderna är en bra plats, om man vill insnusa denna.

Malé Atollerna

Kaafu Atol och Ari Atol är dom öarna, som innehåller flest turistcentrar. Alla turistorterna är fantastisk vackra och välsignade med vita sandstränder, som är fyllda med svajande palmer och ligger bredvid ett praktfullt, azurblått hav. I alle områderna finns det bra möjligheter att dyka och titta på dom vackra korallreven och dom färgstrålande fiskarna, som gömmer sig i havet.

Mindre Atoller

Alla Atollerna på Maldiverna bjuder på vackra, vita sandstränder med svajande palmer och azurblått hav. Her finns alla möjligheter för att koppla av på stranden eller utöva olika sorters vattensport.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.