Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Malta

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
De Maltesiska öarna är ett av de mest charmiga resemålen i Medelhavet. Välsignat med solsken året om och med en temperatur på knappa 20 grader garanterar Malta resesugna turister en utsökt semesterupplevelse. Malta och systeröarna Gozo och Comino har många kulturella och kulinariska upplevelser, som alla ligger i närheten av varandra. Medelhavsön med de vilda klippkusterna och de vackra landskapen har också ett fantastiskt arkeologiskt och arkitektoniskt arv som vittnar om en civilisation som är 6000 år gammal.
Bedöm resmål
4,5
(12 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Malta - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Malta.

Comino

Comino är den ön i den maltesiska ögruppen som har minst invånare. På den lilla paradisön bor bara en handfull bönder och varken bilar eller andra bullriga aktiviteter stör tystnaden på ön.

Gozo

Gozo är med sina 25.000 invånare den andra största ön i den maltesiska ögruppen. En liten pärla med tjusiga byar, bördiga åkrar och vackra klippor, som mycket passande kallas Maltas skafferi. Till Gozo skall man åka, om man vill ha lugn och ro.

Mdina

På toppen av en stenig höjd 15 km från Valletta ligger den 3000 år gamla staden Mdina. Staden, som engång var Maltas huvudstad, är i dag världens bäst bevarade medeltida stad.

Valetta

Valletta, Maltas huvudstad, har en stor mängd historiska och kulturella godbitar som bara väntar på att upplevas. Staden, som inringar en av de bäst bevarade hamnarna i Europa, är en fröjd för alla sinnen.
Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK