Resor till Marocko

Resor till Marocko

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Ett hopp över Gibraltarsundet från Spanien och man är i Marokko. Ett land fyllt med mystik, färger och förunderliga dofter. Casablanca, Marrakesh och Tangier. Smakar man på namnen, kvarlämnar dom nästan en kryddad känsla. Och det är det Marokko är: En kryddad blanding av myllrande marknadsplatser, läder och magiska mattor.
Bedöm resmål
4,6
(75 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Marocko - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Marocko.

Agadir

Semesterstaden Agadir är rätta platsen om man tycker om badsemestrar. Här hittar man långa vita sandstränder med azurblått hav. Havet ger ytterligare förträffliga möjligheter för att utöva alla former för vattensport.

Casablanca

Staden Casablanca är den största staden i Marocko. Den är samtidigt landets industri- och näringslivscentrum och det är hit man ska söka sig om man vill shoppa på dom stora boulevarderna och i dom fashionabla designerbutikerna.

Marockos Medelhavskust

Mellan städerna Tangier och Nador hittar man en lång rad sköna vikar, som erbjuder några sköna sandstränder och imponerande klippor. Här kan man solbada, fiska, simma och segla en tur på det blå havet.

Marrakech

Staden Marrakesh är landets tidigare huvudstad. I dag är Marrakesh känd för sina mysiga och charmiga marknader samt dom imponerande moskéer och palats som man hittar på en rundtur i staden.

Rabat

Staden Rabat är Marokkos huvudstad. Staden har en imponerande historia som går långt tillbaka i tiden. Bland annat användes staden som bas i kriget mot spanjolerna i det 12. århundradet.

Södra Marocko

Södra Marocko bjuder på en mysig och charmig atmosfär. Här finns bland annat livliga och färgrika marknadsplatser i små landsbyar som omges av vackra oliv- och fruktodlingar.

Tangier

Tangier är en mångkulturell stad, hela tolv nationer har genom tiden besatt staden, och det visar sig i dag genom att alla skyltarna i staden står på tre språk. Staden är i dag en av landets mest kosmopolitiska städer.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.