Resor till Mauritius

Resor till Mauritius

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Mauritius är synonymt med romantik: en ö bestående av laguner med vackra stränder, omgärdad av palmer och skyddad av ett färgsprakande korallrev. Det är en ön där böljande sockerrör dominerar landskapet. Stora områden täcks av skog och i landskapet finns stora kratrar, raviner som skär genom landskapet och storslagna vattenfall brusar ned utefter bergssidorna.
Bedöm resmål
4,5
(77 omdömen)

Utvalda temaresor från Mauritius

Filtrera resor till Mauritius efter tema

Black River Gorges Nationalparken

I Black River Gorges National Park finns det fågelarter som bara lever här. I den vackra nationalparken, med både det fascinerande Black River Gorges och öns högsta punkt, Black River Peak, kan njuta av öns spektakulära natur.

Port Louis

I Mauritius huvudstad Port Louis är det stor skillnad mellan natt och dag. I dagsljus är staden en riktig storstad. På natten däremot sover det mesta av staden, bortsett från Le Caudan Waterfront.

Rodrigues Island

Rodrigues är något mindre än huvudön Mauritius och det är också ett lägre tempo här. Ön är ändå väl värd ett besök. Här finns fantastiska stränder och färgsprakande korallrev som skapar en perfekt ram för en avslappnad badsemester.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.