Resor till Mexiko

Resor till Mexiko

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Mexiko var ursprungligen indianernas land. Här föddes storslagna kulturer, vars spår man fortfarande kan se när man besöker landet som binder ihop USA med Latinamerika. De ståtliga pyramiderna, templen och ruinerna efter mayaindianerna förbluffar turisterna som också förundras över de stora kontraster som landet kan uppvisa. Mexiko är på många sätt ett extremt land med ett enormt gap mellan rik och fattig. Här är de rika överdådigt rika, de fattiga skrämmande fattiga. Mexiko är ett fruktbart, färgrikt, pulserande och fantastiskt spännande land.
Bedöm resmål
4,6
(85 omdömen)

Utvalda temaresor från Mexiko

Filtrera resor till Mexiko efter tema

Baja California

På halvön Baja California finns det rika möjligheter att njuta av naturen. Här finns vackra, vita sandstränder och vackra bukter, medan landet längre in bjuder på höga berg och ett fantastiskt växtliv.

Mexico City

Mexico City är en stor och högludd stad med 20 millioner invånare. Den kan verka skrämmande för en förstagångs-besökare, men när man lär känna staden bättre, upptäcker man de otroligt trevliga invånarna och flera intressanta sevärdheter. Har man en gång besökt staden, återvänder man gärna.

Mexikos karibiska kust

Mexikos Karibienkust är ett mecka för turister som älskar fina sandstränder med skuggande palmer och behagligt badvatten. Området kan också erbjuda en aktiv semester för besökare som gärna vill ägna sig åt sport på semestern eller dyka i det färgsprakande paradis som man hittar under havsytan.

Mexikos Stillahavskust

Mexikos Stillahavskust är ett fantastiskt ställe för turister som gärna vill ha sol, sand och vatten. Här är klimatet underbart, sandstränderna härliga och badvattnet lagom tempererat. Dessutom är platsen hem för den fascinerande staden Vallarta.

Södra Mexiko

I den södra delen av Mexico hittar man gröna, frodiga områden sida vid sida om imponerande ruiner. Dessutom är området hem för Acapulcobukten som är en av de vackraste platserna i världen.

Yucatan halvön

Yucatán halvön bjuder på allt vad man kan önska sig som turist. Här finns praktfulla sandstränder med bra möjligheter för snorkling. Dessutom bjuder området på några av landets intressantaste sevärdheter i de gamla ruinerna från mayariket.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.