Resor till Namibia

Resor till Namibia

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Att det inte är många som upptäckt vilket fantastiskt resmål Namibia är, gör landet nordväst om Sydafrika ännu mer attraktivt. Strålande sol 300 dagar om året, fantastiska ökenlandskap och nationalparker är bara några saker landet erbjuder. Samtidigt har landet en god infrastruktur och många naturreservat. Namibia är ett vackert och härligt resmål, som ännu inte riktigt upptäckts.
Bedöm resmål
4,6
(82 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Namibia - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Namibia.

Etosha Nationalparken

I Etosha National Park kan man se många vilda djur. Ett stort torrt ökenområde är hem för elefanter, lejon, zebror och leoparder. Nationalparken bör verkligen besökas om man är i Namibia.

Fish River Canyon

Fish River Canyon är lillebror till Grand Canyon i USA. Klyftan är inte riktigt lika stor, men likväl en mycket imponerande syn. De stora klipporna sträcker sig över 161 kilometer genom landskapet.

Namibia Öknen

Namiböknen bjuder sina besökare på kilometerlånga gyllene sandbanker och torka. Öknen är en av världens största och en otroligt vacker syn, speciellt i solnedgången.

Skelettkusten

Skelettkusten är känd för sina många skeppsvrak som genom tiderna har sköljts i land där. De många vraken gör att kusten omgärdas av mystik och gamla legender. Det är möjligt att ta sig ut till de många vraken i speciella fordon.

Windhoek

Namibias huvudstad ligger mit i landet och är en liten förfriskande oas med sviktande temperaturer och rikliga mängder regn. På grund av klimatet är staden rik på flora och fauna och kan bjuda på många fina blomstrande hagar.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.