Resor till Nicaragua

Resor till Nicaragua

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Inbördeskriget från 1979 är vad de flesta förbinder med Nicaragua. Men nu är det ett nytt årtusende och Nicaragua har blivit ett annat land, som man skall betrakta med nya ögon. Det finns fortfarande många ställen som kan appellera till den som är politiskt och historiskt intresserad, men Nicaragua har mycket mer. De vackra regnskogarna och fantastiska stränderna är också en del av allt det som landet bjuder turisterna på. Nicaragua har allt från Managuas storstadsliv till ensamheten på de små öarna i Lago del Nicaragua.
Bedöm resmål
4,3
(30 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Nicaragua - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Nicaragua.

Managua

Nicaraguas huvudstad Managua är en stad som trots upprepade förstörelser, på grund av naturkatastrofer och inbördeskrig, kan bjuda sina turister på en spännande vistelse. Staden ligger vid Lago del Nicaragua och hyser vackra kyrkor, palats och parker samt ett spännande nattliv. Här kan man också få en insikt i landets historia.

Nicaraguas stränder

Stränderna i Nicaragua har allt som ett semesterparadis skall ha. Det tropiske klimatet gör att det alltid är behagligt att ligga på de vita sandstränderna och det turkosa vattnet är fullt med färgsprakande fiskar och exotiska korallrev.

Nicaraguas öar

Nicaragua har så många öar, att man kan köpa sig en om skulle få lust. Det finns en till varje ändamål och de ligger i natursköna områden och har ofta vackra badstränder och härligt vatten. Bara i Lago del Nicaragua finns det mer än 300 att välja mellan, så det är bara att komma ombord på en båt.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.