Covid-19 - UD:s reseinformation
Resor till Nigeria

Resor till Nigeria

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Bedöm resmål
1
(1 omdöme)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Nigeria - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Nigeria.

Jos

Jos kyliga klimat är en fröjd för själen efter en resa runt i Nigeria. Besök de oöverträffade Jos Museum. Njut av stadens kulturella och kulinariska utbud.

Kano

I Kano känner man historiens vingslag. Här avlivas alla myter om det historielösa Afrika. Kano bjuder på spännande och särpräglad arkitektur. Upplev stadens färgrika hästparader och stadens vackra, gamla stadsdel.

Lagos

Lagos bjuder på ett fantastsikt färgrikt, afrikanskt marknadsliv och ypperliga afro-rytmer på stadens många nattklubbar. Det finns flera bra museer i Lagos. Njut av staden, men var uppmärksam på den utbredda kriminaliteten.

Yankari Nationalpark

Åk på safari i den vackra afrikanska nationalparken och se Afrikas majestätiska djur. Här finner du Västafrikas största bestånd av elefanter, lejon och krokodiler. Om det blir för varmt, kan du ta dig ett dopp i den vackra, vältempererade källan.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.