Resor till Norge

Resor till Norge

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Den karga naturen, midnattssolen och mängden av fjordar gör en resa till det norska fjällandskapet till en oförglömlig upplevelse. Norge är ett otroligt vackert land som bjuder på perfekta vandringsmöjligheter och utmanande bergsklätring, fantasktiska skidområden och naturligtvis massor av historiska sevärdheter. Men Norge är också värd ett besök för dig som inte är vinterfanatiker! I de nordligaste delarna av landet kan du njuta av sommarsolen dygnet runt.
Bedöm resmål
4,5
(81 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Norge - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Norge.

Bosbøen

Vrådal - beskrivelse kommer snart.

Bromma

Norges for tiden mest spændende destination! Området er i rivende udvikling, og bliver oftest nævnt som landets nye off-pist paradis. Den perfekte beliggenhed lige ved overgangen mellem Øst- og vestlandet sikrer masser af sne, og til langrendsfolket venter mange uforglemmelige oplevelser i det smukke højfjeldsterræn eller i de dybe skove.

Bæver

Ål - beskrivelse kommer snart.

Gol

Gol - beskrivelse kommer snart.

Heggenes

Gålå - beskrivelse kommer snart.

Heggenes

Gålå blev i vinteren 2001 udråbt som et af verdens 2 bedste langrendsområder og med fuld rette! Mere end 600 km løjper ligger og venter på jer, og der er naturligtvis også masser af udfodring i alpinbakkerne, med både skov och højfjelds kørsel.

Kirkenes

Staden Kirkenes ligger vid Varangerfjorden, i den nordligaste delen av landet. Staden har vuksit betydligt mycket under dom sista årtionden, och det bor många samer och finnar i staden, eftersom den ligger i närheten av den finnska/ryska gränsen

Kristiansand

Staden Kristiansand grundades i 1641 av den danska kungen Christian IV, som dessutom gav sitt namn till stället. Stadens område bjuder på vacker natur och små trevliga landsorter.

Lifjell

Lifjell - beskrivelse kommer snart.

Lillehammer

Lillehammer - beskrivelse kommer snart.

Nordnorge

Nordland är ett område som bjuder på underbart landskap och natur. Imponerande bergformationer och breda, tundraliknande områden med möjlighet för vandring, segling eller snöscooter finns överallt i området.

Oslo

Norges huvudstad har en lång och spännande historisk bakgrund. Den grundades redan i 1050 och det finns tydliga spår från alla maktskiften som påverkade landet, vilket gör Oslo till en stad med både nya och gamla bygnader men som ändå behåller en charmerande atmosfär.

Rondablikk

Rondablikk - beskrivelse kommer snart.

Sydnorge

Sørlandet är ett område som befinner sig på Norges sydkust, och som drar till sig relativt många turister under sommaren. Området bjuder på vacker och fridfull natur, som passar ideelt till segling i solnedgången eller vandringsutflyckt

Valdres

Valdres - beskrivelse kommer snart.

Västnorge

Den norska vestkusten bjuder på fantastiska naturområden med fjäll, oar och vackra fjordar. Seglings- och vandringsmöjligheterna är eminenta.

Östnorge

Østlandet är det området i Norge som bjuder på mest oberörd natur, med djupa, mörka skogar. Man kan jaga det vilda eller njuta av naturen och den fridfulla landskapen.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.