Resor till Österrike

Resor till Österrike

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Natursköna Österrike ligger som en smörklick nästan mitt i Europa. Landet välkomnar sina besökare med ett hav upplevelser, storslagna musikarrangemang i de många vackra konsertsalarna och estetiska godbitar i några av Europas mest imponerande arkitektoniska mästerverk. Vidare kan landet med de många alperna bjuda på fantastiska naturområden med stora skogar och imponerande berg. En vandring i alperna är som att befinna sig på världens tak, en upplevelse som man inte får missa.
Bedöm resmål
4,6
(52 omdömen)
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Centrala Österrike

Om man tycker om att åka skidor året om eller föredrar trevlig vinprovning på en av de många vingårdar som finns här, är centrala Österrike rätt ställe. Här reser sig bergen så högt att det alltid finns snö, medan dalarna har ett klimat som är helt perfekt för vinodling och långa vandringar i det otroliga landskapet.

Hippach

Hippach / Mayrhofen er nabobyer i Zillertal. Beliggende midt i Zillertal er der gode forbindelser til dalens mange delområder: Zell am Ziller, Kaltenbach, Fügen, Mayrhofen, Finkenberg m.m.

Kaltenbach

Kaltenbach - beskrivelse kommer snart.

Kärnten

Kärnten i södra Österrike erbjuder, som resten av landet, helt fantastiska naturområden som präglas av höga berg och spegelblanka sjöar. Befolkningen är vänlig och tillmötesgående och sommaren är varmare än i resten av landet. Områdets 200 sjöar är populära under de varma månaderna, då de frestar med ett svalkande dopp. Under vintermånaderna finns det på samma sjöar utmärkta skridskoåknings-möjligheter vid foten av de höga bergen. Dessa berg som täckta av snö öppnar portarna för över 1000 kilometer pister.

Norra Österrike

Oberösterreich, Niederösterreich och Wien är provinserna som täcker hela den norra delen av Österrike med sina imponerande naturlandskap. Dessa områden präglas av skogar, höga berg och gröna dalar. Området är välbesökt under vintermånaderna, då de goda skidmöjligheterna och flera hundra kilometer pister lockar besökare till sig. Dessutom erbjuder området ett besök i kulturstaden Wien där man kan uppleva Europas kulturhistoria och bli imponerad av stadens arkitektoniska pärlor.

Oberndorf

Oberndorf - beskrivelse kommer snart.

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol - beskrivelse kommer snart.

Söll

Söll - beskrivelse kommer snart.

Tyrolen

Det bergiga Tyrolen bjuder dig välkommen till några av landets bästa skidområden med fascinerande slalompister och vackra skidspår. Om man föredrar vandring och klättring finns det även möjlighet att utöva de aktiviteterna både om sommaren och om vintern, då det backiga och bergiga landskapet visar Österrike från sin bästa sida.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.