Resor till Paraguay

Resor till Paraguay

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Paraguay är en underskattad juvel i Sydamerikas skattkista av blänkande rubiner. Inklämd mellan Argentina och Brasilien ligger ett land lika stort som Kalifornien. Landet bjuder på stora områden av oförstörd natur vilka inte översvämmas av turister. Även huvudstaden Asunción bjuder på stora upplevelser i autentisk atmosfär. Människorna är mycket vänliga. Trots att Paraguay har så mycket att ge är det fortfarande få som åker dit..
Bedöm resmål
4,5
(45 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Paraguay - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Paraguay.

Asunción

Staden vid floden Río Paraguay är den axel som hela Paraguay snurrar kring. Trots detta är tempot i staden lugnt. De höga byggnaderna har ännu inte fått övertaget så solens strålar når fortfarande ner till den färgsprakande gatubilden som verkar som tagen ur ett tidigare sekel.

Östra Paraguay

Ej ännu exploaterad av massturism väntar det frodiga Östra Paraguay på den äventyrslystne turisten. Man känner sig mer som upptäcktsresande än som turist när man kommer ut i några av kontinentens orörda avkrokar där den indianska ursprungsbefolkningen forfarande sätter stark prägel på livsstilen.

Östra Paraguay

Den del av Paraguay som ligger väster om Río Paraguay kallar man det råa El Chaco. Horder av boskap tillryggalägger de långa stråken över stäpperna medan solen bränner på boskapsdrivarna. Kom till El Chaco för att uppleva ett orört land där du är helt på egen hand och där tiden nästan har stått stilla.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.