Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Portugal

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
I skydd av Spanien ligger Portugal, ett av mest fascinerande länderna i Europa. Portugal kan erbjuda allt från de vackra stränderna vid Algarvekusten till moderna storstäder som Lissabon och Porto. Gemytliga småbyar och fantastiska landskap fyllda med vingårdar och olivlundar gör samtidigt Portugal till en pärla för naturälskare. Portugal har något för alla och väntar bara på att bli upptäckt.
Bedöm resmål
4,4
(31 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Portugal - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Portugal.

Algarvekusten

Om det är bad och sol man vill ha är Algarvekusten det perfekta stället att besöka. Här finns kilometerlånga sandstränder med vajande palmer, azurblått hav och ett härligt klimat.

Azorerna

Azorerna är en ögrupp som ligger 1500 kilometer från fastlandet. Öarna bjuder på fascinerande landskap och imponerande historiska städer. Det kommer inte många turister till öarna, så man har möjlighet att ostört upptäcka denna fascinerande värld.

Cascais

Städerna Estoril och Cascais är två välbesökta semesterorter. Cascais var tidigare en liten hamnstad, medan Estoril tidigare var aristokratins rekreationsställe. Båda städerna har sin unika charm och är väl värda att besöka.

Estoril

Städerna Estoril och Cascais är två välbesökta semesterorter. Cascais var tidigare en liten hamnstad, medan Estoril tidigare var aristokratins rekreationsställe. Båda städerna har sin unika charm och är väl värda att besöka.

Lissabon

Lissabon är Portugals huvudstad. Här finner man gamla byggnader vid sidan om nya, vilket gör den sammansatt och trivsam. Lissabon har många smeknamn, bland annat "alla sjömäns vita moder".

Madeira

Semesterön Madeira ligger mitt i Atlanten. Ön har en fantastisk natur och de som tycker om utomhusaktiviteter som att dyka och vandra kommer att finna ett paradis på Madeira.

Porto

Porto ligger vid Duorofloden. Staden är trevlig och över de små gatorna vilar en charmerande och närmast parisisk stämning. Vidare finns det många vinproducenter utanför staden där man får lov att smaka på de fantastiska vinerna.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK