Resor till Puerto Rico

Resor till Puerto Rico

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Puerto Rico bjuder på vackra stränder, ett hektisk nattliv och regnskogar. Ön, som är 153 kilometer lång, sjuder av historia och väntar bara på att bli upptäckt. Här är kort sagt allt från rommuséet och den gamla stadsdelen i San Juan till massor av skogsreservater, muséer och vackra restaurerade byggnader.Vid vattnet finns några av de bästa stränderna i Karibien, och längre inne mot land finns det massor av natur att gå på upptäckt i.
Bedöm resmål
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Puerto Rico - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Puerto Rico.

Ponce

Ponce ligger på Puerto Ricos södra sida och är en liten charmerande stad med gamla hus. Det mesta ligger inom gångavstånd och här finns både muséer, stränder och massor av nattliv.

San Juan

San Juan måste upplevas! Gå på upptäcksfärd i den gamla staden, besök muséerna och se hamnen, där ett otal av expeditioner började sin resa mot okända horisonter. San Juan har allt!
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.