Rundresor till Kuba

Rundresor till Kuba

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Kuba är ett fantastiskt land som bjuder på spännande historia och ett intressant kulturliv. Utöver den färggranna kulturen och de många trevliga gamla städerna, så kan rundresor på Kuba också ta dig till bildsköna kritvita sandstränder var du kan slappna av med en kall drink och en utsikt över det karibiska havet.

Ett måste på din rundresa på Kuba är ett besök i den pulserande huvudstaden Havanna. Här kan du njuta av en rundtur i den mysiga staden och beundra de vackra kolonihusen eller slappa med en lokal rom och en god cigarr på ett av de många caféerna.

När du åker på en rundresa till Kuba kommer du att återvända hem med många olika upplevelser. Kuba är nämligen ett allsidigt land, var du både kan njuta av avslappning, äventyr och kultur.

Kubanerna vaknar på allvar upp när solen går ner. En rundresa på Kuba är inte fulländad utan ett besök på en eller flera av de livliga barerna som finns i mer eller mindre varje stad. Det är en unik upplevelse att se hur Havanna förvandlas när mörkret faller och lokalbefolkningen tar dansskorna på.

En annan sak som rundresor på Kuba ofta bjuder på är ett besök på ett av de lokala destillerierna, var du kan få lära dig mycket mera om produktionen av den berömda kubanska rommen. För att avsluta din semester på Kuba med bravur kan du besöka en av de många tobaksplantagerna, var du kan få några av världens mest exklusiva cigarrer som du kan köpa med dig till en av Kubas paradisstränder.

En resa till Kuba är den perfekta flykten från vardagen och en resa som kan få dig att växla ner i ett lugnare tempo och samtidigt kan du få en mängd spännande upplevelser som du inte kommer att glömma i första taget.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.