Rundresor till Mexiko

Rundresor till Mexiko

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Drömmer du om att åka till Centralamerika och uppleva den fascinerande kulturen, så åk på rundresa till Mexiko. På en rundresa får du otaliga fascinerande och unika upplevelser med hem i bagaget. En rundresa i Mexiko är otroligt spännande eftersom du kommer att få uppleva landets befolkning, kultur och områden från ett helt nytt perspektiv.

På rundresan kommer du att få uppleva de mest fantastiska aspekter med Mexiko, bland annat imponerande mayaruiner, Sumidero-kanjonen och vackra stränder med azurblått hav. Träffa färggranna indianer, njut av den fantastiska naturen och lev dig in i landets historia. Låt drömmen bli verklighet. Planera din rundresa till Mexiko nu.

Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Mexiko - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Mexiko.

En av de fantastiska upplevelserna med att åka på rundresa till Mexiko, är att du kommer att möta en helt annan del av världen. Mexiko bjuder in till äventyr och du kommer att uppleva inspirerande kultur, natur och historia som är olik något du sett eller hört innan.

Bland de mest populära sevärdheterna i Mexiko är landets många betagande mayaruiner. På rundresan ska du inkludera att utforska tempelstaden Teotihuacán samt ruinstäderna Uxmal och Chichen Itza, som ger inblick i maya-indianernas spännande historia. Mexiko har också ett otroligt djurliv, vilket du bland annat kan uppleva om du åker till Sumidero-kanjonen, var du kan åka båt längs den långa floden. På båtturen kommer det att vara rikligt med möjligheter för att betrakta fåglar och om du har tur så kan en alligator stirra på dig från flodbädden.

Utöver den vackra naturen i Mexiko, kan du också på din rundresa besöka den pulserande huvudstaden Mexiko City, var du kan utforska den historiska stadskärnan, museer och de fina shoppingmöjligheterna. Om du föredrar avslappning så är Playa del Carmen ett rent semesterparadis och här kan du dåsa i solen, bada i det kristallklara havet eller klä dig i dykarutrustning och undersöka havets hemligheter.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.