Rundresor till Vietnam

Rundresor till Vietnam

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Rundresor i Vietnam är det populäraste sättet att uppleva detta fascinerande och vackra land. Oberoende om det sker på motorcykel, i bil eller med buss och tåg, så ger rundresor i Vietnam den äkta känslan av att vara på äventyr längs landsvägen.

På rundresor i Vietnam är man aldrig säker på vad dagen för med sig. Varje dag väntar nya överväldigande upplevelser, ställen, naturvyer, attraktioner, kultur och människor. Vietnam är ett land med storstäder, små byar, badorter, tempel, vild natur och kristallklart vatten. Det är bara på rundresor man förmår att fånga in alla de storslående upplevelserna som detta färggranna land har att erbjuda.

Vietnam ligger i Sydostasien och har många kilometer kust mot det sydkinesiska havet. Längs kusten hittar man Vietnams kritvita sandstränder som definitivt är värda ett besök. Många resenärer avslutar sina rundresor med avslappning i en av landets kuststäder.

I den pulserande huvudstaden Hanoi hittar man museer, attraktioner, shopping och lokal kultur. I Hanoi finns det både lyxiga hotell och prisvänliga hostell till de yngre resenärerna. Hanoi är en dynamisk och hektisk huvudstad packad med restauranger, butiker, barer, caféer, motorcyklar och människor.

Vietnam har varit bebott helt tillbaka till stenåldern, vilket tusen år gamla utgrävningar i provinsen Thanh Hoa bevisar. På rundresor i Vietnam kan man besöka alla fem ställen som finns på UNESCO:s världsarvslista.

I norra Vietnam ligger till exempel Ha Long-bukten, var den vilda och vackra naturen imponerar på besökarna. I Phong Nha-Ke Bang National Park kan man dessutom upptäcka några av världens mest spektakulära grottsystem.

Att uppleva Vietnam på rundresa är också att uppleva landets människor, som världen över är kända för sin vänlighet och gästfrihet.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.