Safari till Sydafrika

Safari till Sydafrika

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

Vill du leva ut drömmen om att åka på safari, så är Sydafrika det rätta valet. På en safari i Sydafrika har du möjlighet för att komma helt nära på Afrikas vilda djur och stå ansikte mot ansikte med elefanter, lejon, noshörningar, vattenbufflar och leoparder som betecknas som ’’The Big Five’’.

Utöver ’’The Big Five’’ kan du uppleva ett otroligt fågelliv och en unik natur på en safariresa till Sydafrika. I de berömda nationalparkerna kan du på nära håll se giraffer, zebror, antiloper, hyenor och många andra djur. Låt drömmen bli verklighet. Planera ditt safariäventyr till Sydafrika idag.

En av de obeskrivliga upplevelserna med att åka på safari i Sydafrika är att du aldrig vet vad som kommer att hända. När du rör dig runt ute på savannen kan en antilop plötsligt komma springande i full fart eller ett lejon kan komma smygande fram från sitt gömställe. Din safariguide ser till att du kommer nära på det imponerande djurlivet och du kommer med säkerhet att få en oförglömlig resa.

I Sydafrika kan du bland annat besöka Kruger Nationalpark nordost om Johannesburg, vilket är en av världens största safariparker. Nationalparken är fylld med all världens vilda djur, bland annat livliga apor och enorma elefanter. På en safari i Sydafrika kan du också välja att uppleva havets djur och åka på en spännande valsafari eller dyka. Gillar du att prova dina gränser så bjuder Sydafrika också på massor av äventyrssport, som bungy jump, flodrafting och fallskärmshopp, vilka alla är adrenalinpumpande upplevelser.

En safari till Sydafrika behöver dock inte bara handla om safariupplevelser. Storstaden Kapstaden bjuder både på ett fantastiskt stadsliv, en spännande historia, bildsköna stränder och natursköna områden. Du kan också besöka fängelseön Robben Island utanför Kapstaden kust, var Nelson Mandela satt i fängelse.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.