Resor till Senegal

Resor till Senegal

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
I det heta Västafrika kan den moderna utgåvan av global strandsemester kombineras med spännande safariupplevelser. Varmhjärtade invånare välkomnar turister i hela landet. Stränderna vid Atlantkusten är vackra. De fascinerande städerna, som är minnen från de franska kolonialherrarnas tid, har vackra hus och breda alléer. De sköna nationalparkerna, med en omfattande flora och fauna, lockar med löften om att se lejon, elefanter, flodhästar och sällsynta blommor.
Bedöm resmål
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Senegal - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Senegal.

Dakar

I Senegals huvudstad kan man uppleva genuin stadskänsla med afrikansk stil. Dagtid kan man besöka stadens fina muséer eller spännande marknader, medan nätterna kan användas till nattklubbs- eller diskotekbesök.

Senegals kust

För solbadare som vill ha något utöver en vanlig chartersemester finns det gott om plats i solstolarna vid Senegals långa Atlantkust. De fina hotellen och de perfekta förhållanden för dykare, surfare och andra med sinne för det marina, samt de optimala förhållandena för att komma hem med en ordentlig solbränna, gör kustområdet i Senegal helt fantastiskt.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.