Resor till Seychellerna

Resor till Seychellerna

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Seychellerna är öarna man drömmer om då man en kall vintermorgon frysande tar sig fram på cykeln på väg till jobbet. Långa vita sandstränder, svajande palmer, turkosblått hav och massor av sol är några krav som kan ställas på en riktig paradisö och allt detta har Seychellerna. Många av de Seychelliska öarna är obebodda, vilket gör att de har ett fantastiskt växt och djurliv. På Seychellerna kan man se många av dagens utrotningshotade arter som inte finns på några andra ställen i världen.
Bedöm resmål
4,7
(97 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Seychellerna - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Seychellerna.

Mahé

På Seychellernas största ö, Mahé, finns det en mängd palmprydda sandstränder. Några är svårtillgängliga, men då man når fram till en av dessa "hemliga" stränder har man funnit sitt eget privata, tropiska paradis.

Mindre öar i Seychellerna

De frodiga öarna i det seychelliska öriket är hem för vissa utrotningshotade växt- och djurarter. De många obebodda öarna har idealiska förhållanden för hotade djur i den storslagna naturen.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.