Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Singapore

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
Staden Singapore har genomgått en enorm utveckling de senaste åren. Nya kontorsbyggnader poppar upp överall. Singapore är i dag den nästrikaste nationen i Sydöstasien, näst efter Japan. Men Singapore är mycket annat än ett handelscentrum. Landet har många spännande muséer, nationalparker och nöjesområden. I Singapore City har det stämningsfulla Chinatown överlevt landets moderniseringsvåg och bevarat sin charm, trots att arealet är blivit avsevärt mindre. Landet har även ett hav av spännande moskéer och kinesiska och hinduistiska tempel.
Bedöm resmål
4,7
(21 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Singapore - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Singapore.

Sentosa Island

På nöjesön Sentosa finns det underhållning för hela familjen. Med flera muséer, nöjesparker och utställningar, kan man utan problem slå bort flera dagar på ön, som också har sköna stränder och underbar natur.

Östkusten och Changhi

Under helgerna vallfärdar invånarna i Singapore till East Cost Park för att koppla av på den konstgjorda stranden och utöva alla former av vattensport. Om man längtar efter lite mer lantlig idyll än Singapore City, så kan man besöka ön Pulua Ubin, som ger en god bild av hur Singapore såg ut för 50 år sedan.
Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK